Vibratec Oy

Vibratec Oy:n erikoistumisalat ovat tärylaitetekniikka sekä teollisuusautomaatio. Pääasiallisia tuotteitamme ovat asiakaslähtöisesti valmistetut erikoissovellutukset. Vuonna 2007 laajennetut ajanmukaiset toimitilat antavat hyvät toimintamahdollisuudet suunnitteluun, tuotantoon, varastointiin sekä huoltoon. Käytössämme on koulutettu henkilökunta, CAD-pohjainen suunnittelu ja 3D-mallinnus sekä ajanmukaiset tuotantokoneet valmistusta varten.

Toimintatapa

Toimintamme periaate on asiakaspalvelu, luottamuksellisuus, laitteiden toimintavarmuus sekä asiakastyytyväisyys. Monet asiakkaistamme ovat tunnettuja suomalaisyrityksiä. Osa laitteistamme menee vientiin joko välillisesti tai suoraan.

toimitilat

Vibratec Oy:n 2007 laajennetut ajanmukaiset toimitilat antavat hyvät toimintamahdollisuudet suunnitteluun, tuotantoon, varastointiin sekä huoltoon. Käytössämme on koulutettu henkilökunta, CAD-pohjainen suunnittelu ja 3D-mallinnus sekä ajanmukaiset tuotantokoneet valmistusta varten.

Toimitus, varasto & huolto

Laaja ja monipuolinen tärykomponenttien varastomme takaa nopean toimitusajan. Huollamme tärylaitteet asiantuntemuksella ja tarjoamme varaosapalvelun toimittamillemme tuotteille.

ratkaisut

Voimme tarjota asiakkaillemme räätälöityjä ratkaisuja, konsultaatiota ja suunnitteluapua yli 40 vuoden kokemuksella yksittäisen tärykomponentin matemaattisesta valinnasta aina avaimet käteen periaatteella tehtyihin laitteistokokonaisuuksiin.

Scroll to Top